För att ladda hem ett program så klicka på bilden .


För operativsystem: Win 98, ME, XP, 2000, NT

DAX:

DAX är FREEWARE

DAX har bl.a varit med i Windowsnytt (2003-03-11).

DAX är
ett program i vilket man skriver in sina räkningar ( fakturor ). Programmet underlättar betalningar med internetbanker betydligt. Så är du trött på de "stora" programmens misslyckade och krångliga program för arkivering av räkningar (fakturor), så kanske DAX är programmet för dig!!

Om det bara gäller att hålla ordning på hushållsekonomins fakturor så är DAX idealiskt.

Du behöver givetvis inte ha en internetbank för att ha användning av programmet. Du kan använda programmet, om du bara vill ha en databas, där du kan söka bland dina räkningar och se om de är betalda eller inte samt datum för betalning, summering av räkningar, söka individuell(a) räkning(ar) o.s.v. Du kan även ställa in så en påminnelse visas den dag du vill betala dina räkningar (om du vill betala via internetbank).


Flera användare har lovordat programmets "enkelhet" jämfört med t.ex "Hogia Hemekonomi" eller "SPCS Hemekonomi", För om det bara är att hålla koll på dina räkningar så är DAX kanske programmet för dig.


För operativsystem: Win ALLA

PROGFIX:

Progfix har funnits med på skivan i datatidningen PC HEMMA i många år.

Programmet fixar till det när programmappen öppnar sig vid start av Windows, med ett endaste litet klick på en knapp.

Progfix/wintrix fick betyg 10/10 i PC För Alla, nummer 5/2003.

Och har även det varit med i WindowsNytt och som länk i Allt om PC, samt i många nyhetsbrev, mm. Progfix var även med, som ett delprogram till Registerpillaren i tidningen DATORMAGAZINS programmeringstävling 2001 där Registerpillaren kom på en 3:e plats.


PROGFIX är FREEWARE

Progfix ver: 4.0
För operativsystem: Win ALLA

C_Fix:

CFIX är ett program som fixar till det när "Utforskaren" startar samtidigt som Windows. Programmet skapar vid fel, en registerbackup på ditt skrivbord, så du kan återställa det om du vill.
Kör programmet tills det kommer en text som talar om hur det har "gått".
Prova gärna Progfix innan du kör C_Fix
C_Fix är FREEWARE
För operativsystem: Win ALLA

 

win_trix@hotmail.com